GRATIS : Advies veiligheidskundige uit de dagelijkse praktijk – Bewaren & gebruikerstips voor (ademhaling) filters / filterbussen

GRATIS

Ik deel graag mijn kennis en kunde, met name op het gebied van BHV, KAM, VGWM. Deze blog wordt dagelijks, gemiddeld genomen, 25 keer bezocht. In ruim 60% van de gevallen wordt er door de bezoekers iets gedownload. Geheel gratis, en de gebruiker kan er mee doen en laten wat hij of zij wil.

Van het woordje Gratis is bekend dat het werkt, zowel in de winkelstraat, advertenties als op het Internet. In dit geval zijn de artikelen, apps, sheets, teksten, et cetera geheel gratis en zonder bijbedoelingen.

Van het opzetten en onderhouden van een goed veiligheidsbeleid is bekend dat het in eerste instantie geld kost, maar daarna geld oplevert door minder uitval van medewerkers omdat er veiliger en slimmer wordt gewerkt. (Een groot Europees onderzoek heeft dit bevestigd)

En als ik daar op mijn wijze een steentje aan bij kan dragen om een BHV, KAM, VGWM of Veiligheidskundige medewerker snel en zonder kosten (gratis) van informatie of tools te voorzien waar hij of zij direct mee verder kan, dan ben ik tevreden.

Download hier advies bewaren en gebruikerstips voor filters filterbussen

Download Top 10 WerkVeilig

top-10-downloads